۱ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۰۸

رئیس انجمن بیماران دیابتی اهر در گفتگو با مهر:

افزایش آمار بیماران دیابتی در شهرستان اهر نگران کننده است

افزایش آمار بیماران دیابتی در شهرستان اهر نگران کننده است

اهر- رئیس انجمن بیماران دیابتی شهرستان اهر گفت: افزایش آمار بیماران دیابتی این شهرستان در سال جاری نسبت به سال های گذشته نگران کننده است.

محمود مرده کتانی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بعد از راه اندازی انجمن حمایت بیماران دیابتی شهرستان اهر در سال ۹۰ و تاکنون نزدیک به ۷۰۰ بیمار دیابتی به عضویت در این انجمن خیریه درآمده اند، در نظر داریم با حمایت خیرین، نخستین درمانگاه بیماران دیابتی در اهر منطقه ارسباران احداث شود.

وی با اعلام این مطلب در خصوص وجود نزدیک به ۵ هزار بیمار دیابتی در شهرستان اهر و حومه نیز اشاره کرد، گفت: دیابت یک نوع بیماری متابولیک بوده که برخی ها زیر ۳۰ سال و تعدادی نیز بالای ۴۰ سال سن دچار عارضه بیماری دیابت می شوند، که نیازمند تامین مخارج بیماران هستیم ولی متاسفانه افراد انگشت شماری برای کمک به بیماران دیابتی مشتاق نیستند.

مرده کتانی با اشاره به اینکه بیماری دیابت دارای دو نوع که درمان این نوع بیماران وابسته انسولین است، افزود: تعدادی از بیماران دیابتی هیچگونه وابستگی به تزریق انسولین ندارد و برای رفع دردهای ناشی بیماری از قرص های مسکن و خاص بیماران دیابتی استفاده می کنند.

رئیس انجمن بیماران دیابتی شهرستان اهر با تاکید بر اینکه وظیفه انجمن شناسایی بیماران دیابتی و پیشگیری است، بیان داشت: درمان هیچ نقشی در وظایف انجمن بیماران دیابتی نداشته و پزشکان متخصص با برگزاری کلاس های آموزشی و پیشگیری برای این نوع بیماران خدمات ارائه می دهند.

وی بابیان اینکه بیماری دیابتی در صورتی که بطور صحیح پیگیری نشود عوارض های بسیار بدی را به همراه خواهد داشت، اضافه کرد: نابینایی، نارسایی قلب و کلیه، احتمال قطع پا و عصاب و روان از جمله عوارض شیوع یافته بر اثر مبتلا به بیماری دیابت است.

مرده کتانی از افزایش شمار مبتلایان به بیماری دیابت در شهرستان اهر خبر داد و گفت: آمار بیماری دیابت در سال جاری نسبت به سال های گذشته روبه رشد بوده که رشد نرخ تعداد بیماران در این منطقه نگران کننده است و برای کنترل بایستی اقدامات پیشگیرانه در این زمینه صورت گیرد.

رئیس انجمن بیماران دیابتی شهرستان اهر یادآور شد: حدود ۴۰۰ نفر به دلیل حمایت انجمن بیماران دیابتی این شهرستان در جهت تامین هزینه های دارویی و درمانی به درمانگاه تخصصی سازمان تامین اجتماعی مراجعه کرده و برخی نیز به علت عدم نیاز هزینه درمانی به مراکز درمانی تبریز رجوع می کنند.

کد خبر 2974350

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha